Головний тренер "Металіста" Олександр Севідов та генеральний директор Олександр Бойцан скористаються паузою у чемпіонаті України для зустрічі із президентом клубу Сергієм Курченком.

Керівники команди збираються обговорити із власником теперішній фінансовий стан у клубі, а також дізнатися щодо майбутнього "Металіста". Зустріч пройде у Москві. Про це повідомляють на сайті видання Футбол 24.

Сергій Курченко, який купив "Металіст" у 2012 році, перебуває у бігах з лютого 2014 року, через розшук з боку української прокуратури. Він і досі є власником футбольного клубу.

Після втечі Курченко з України, футболістам клубу перестали сплачувати зарплату, а тодішній тренер команди Мирон Маркевич пішов у відставку.

Читайте також: "Металіст" спростував зустріч тренера і гравців з батальйоном "Азов"

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

З моменту перебування Курченко за кордоном, "Металіст" покинули майже усі основні футболісти. Дехто навіть судиться з клубом. Команда, яка займала високі місця в Україні та виступала у Єврокубках зараз знаходиться у середині турнірної таблиці.