Легендарний тренер Алекс Фергюсон запросив головного тренера "Дніпра" Мирона Маркевича в Ньон на зустріч європейського клубу елітних тренерів, яка відбудеться 2 вересня.

Про це повідомляє MatchDay.

"Мені, як і будь-якому іншому тренеру, дуже приємно отримати запрошення від Фергюсона, - сказав Мирон Маркевич. - До мене прийшов лист від УЄФА з підписом Фергюсона. Він зараз керівник тренерського штабу УЄФА".

Читайте також: "Дніпро" не гратиме матчі Ліги Європи на "Олімпійському"

"Мене запросили на зустріч кращих тренерів Європи. Планується, що ми будемо 4 години говорити про розвиток сучасного футболу. А ввечері зберемося на вечерю, де поспілкуємося з Мішелем Платіні. Поки не готовий сказати імена учасників, але розумію, що там зберуться кращі наставники Європи ", - додав головний тренер "Дніпра".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Практику подібних зустрічей УЄФА проводить з 1999 року.