Олімпійський чемпіон-2012 з боксу та інтерконтиненальний чемпіон серед професіоналів за версією WBO Олександр Усик може вийти на ринг ще до кінця 2015 року.

Про це заявив представник промоутерської компанії K2 Ukraine Олександр Красюк, повідомляє ТСН.

"На жовтневому конгресі WBO повинна бути формалізована позиція Олександра Усика, як обов'язкового претендента на титул Кшиштофа Гловацького. Ми відповідаємо вимогам: очолюємо рейтинг WBO і перемогли боксера з ТОП-15. Причому двічі - Князєва і Мюллера", - повідомив Красюк.

Читайте також: Кличко анонсував для Усика бій за звання чемпіона світу

Він заявив, що вже спілкувався з Анджеєм Васілєвскі - промоутером Гловацького.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Вони спочатку проведуть добровільний захист, а вже наступний поєдинок буде нашим. Я зроблю все від мене залежне, щоб такий бій відбувся в Україні. Сидіти, склавши руки, Усик не буде. Швидше за все, він виступить у грудні", - припускає Красюк.

Нагадаємо, в київському Палаці спорту в суботу, 29 серпня, відбувся бій за титул Інтерконтинентального чемпіона WBO в першій важкій вазі (до 90,7 кг), в якому українець Олександр Усик захистив свій титул у поєдинку з Джонні Мюллером з ПАР.