Півзахисник "Шахтаря" Тарас Степаненко негативно відреагував на чутки від ЗМІ про його можливу зміну громадянства. Напередодні матчу зі збірною Білорусі він відповів білоруським ЗМІ на пропозицію грати за їхню збірну.

Наразі мати українського футболіста мешкає у Білорусі. Сам Степаненко заявляв, що вона не втекла з України через конфлікти, а переїхала туди вже давно будувати особисте життя. З цього приводу у Білорусі ходили чутки про можливу натуралізацію "гірника".

"Мама познайомилася з чоловіком з Білорусі. То вона їздила до нього, то він гостював у неї. Одного разу вирішили зійтися. Так мама і опинилася в Білорусії. Натуралізовивати мене для вашої збірної? Та ні. Стільки років в Україні. Це моя країна, і ні на що її вже не проміняю", - заявив Степаненко в інтерв'ю виданню Прессбол.

Також 26-річний півзахисник прокоментував свій відпочинок у Криму. Він пояснив, що дуже любить півострів, а також пояснив, що його дітям необхідне оздоровлення. Степаненко вважає Крим частиною України.

Читайте також: "Шахтар" віддав свого воротаря "Металісту"

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Збірна України зіграє матч відбору до Євро-2016 5 вересня у Львові. Наразі наша збірна займає третє місце у групі, поступаючись Словаччині та Іспанії. Білоруси йдуть четвертими.