Майже ціле літо іспанський та англійський клуби вели перемови стосовно трансферу голкіпера "Юнайтед" Давіда Де Хеа. В останній день трансферів представники команд нарешті домовились про перехід, але офіційні документи підписали вже після закриття трансферного вікна.

В останній момент "Реал" погодився відпустити до Манчестера свого воротаря Кейлора Наваса. Документи по Де Хеа були вже готові, але надіслані у Мадрид лише в 00:29 1 вересня. В Іспанії підписувати гравців можна лише до 31 серпня, а в Англії на один день пізніше.

"Реал" вже встиг звинуватити у затримці директора "МЮ" Еда Вудворда. Але представники манкуніанців перекидають відповідальність на "Реал", пояснюючи це тим, що мадридська сторона лише в останній момент зробила офіційну пропозицію. Представники королівського клубу навіть написали 10 пунктів, у яких пояснюють провину керівництва "Юнайтед".

В будь-якому разі Давід Де Хеа гратиме за "Юнайтед" щонайменше до зими. Раніше він розповідав про бажання грати за "Реал", а зараз вже навіть думає залишитися у Манчестері. Також у ЗМІ ходили чутки про те, що "Реал" заплатить іспанському воротарю 10 млн євро, якщо вони його не куплять.

Читайте також: Клуби Англії влітку витратили на гравців рекордні 897,7 млн фунтів

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На позицію іспанця керівництво "МЮ" вже придбало аргентинця Серхіо Ромеро, який грав в усіх матчах "МЮ". Також у розпорядженні Луї ван Гала є ще один іспанський воротар Віктор Вальдес.