Німецького боксера та колишнього суперника Віталія Кличка Мануеля Чарра підстрелили під час обіду у ресторані міста Ессен. Нападники під'їхали до закладу на машині та вистрілили по Чарру.

Після інциденту боксера відвезли до лікарні. Поранення виявилось не складним. Німецьке видання Bild з'ясувало, що сутичка виникла через образливе листування на сторінці Facebook із одним із користувачів.

Мануель Чарр бився із Віталієм Кличко 8 вересня 2012 року у Москві. Тоді німець поступився українцю. Кличко наніс Чарру сильного удару у четвертому раунді. Він розсік німцю брову, після чого лікарі наказали зупинити бій. Чарр дуже негативно сприйняв заборону битися далі.

Читайте також: Усик планує знову вийти на ринг у грудні

Мануель Чарр є професійним боксером у важкій категорії. Він має сирійське походження. Повне його ім'я Махмуд Омейрат Чарр.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще