Клуби іспанської Ла Ліги цього літа витратили рекордні 558 млн євро. Цікаво, що більш за все коштів цього літа витратили не учасники Ель Класіко, як це буває зазвичай.

Мадридський "Атлетіко" під час трансферного вікна витратив 126 млн євро. Найдорожчим гравцем "матрацників" став Джексон Мартінес із "Порту" - за нього заплатили 35 млн євро. 137 млн євро витратила "Валенсія". Майже 90 млн з суми пішли на викуп орендованих гравців.

"Реал" Мадрид цього літа витратив скромну для себе суму. За хорвата Ковачича та бразильця Даніло "вершкові" віддали приблизно по 30 млн євро. Цього літа клуб не робив гучних придбань на зразок Джеймса (80 млн) або Бейла (100 млн).

"Барселона" підсилилась також двома гравцями. Турок Туран перейшов до каталонців із "Атлетіко" за 34 млн євро. Також склад "Барси" підсилив Відаль із "Севільї". Обидва гравця не зможуть грати за "синьо-гранатових" до зими, адже клуб має трансферний бан.

Читайте також: Клуби Англії влітку витратили на гравців рекордні 897,7 млн фунтів

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Попередній рекорд в Іспанії встановили ще у 2007 році. Тоді клуби Ла Ліги витратили 541 млн євро. Тоді "Реал" купив голландців Снейдера, Роббена та португальця Пепе, а "Барса" підписала французів - легендарного Анрі та Абідаля.