Два хорватських футболіста Лука Модрич та Деян Ловрен свідчитимуть у справі проти президента загребського "Динамо" Здравко Мамича. Футбольного чиновника підозрюють у хабарництві, несплаті податків та відмиванні коштів.

У липні хорватські прокурори взяли під варту Здравко Мамича та його брата Зорана, який є головним тренером клубу. Рішення тримати двох керівників пов'язано із можливим їхнім впливом на показання свідків.

Зараз правоохоронці викликали на допит півзахисника "Реалу" Луку Модрича та захисника "Ліверпуля" Деяна Ловрена. Ці гравці грали за "Динамо", а їхні трансфери у європейські клуби потрапляють під підозру.

Здравко Матича підозрюють у відмиванні 7,7 млн євро. За попередніми даними, цю суму президент клубу незаконно отримав з трансферу Модрича до англійського "Тоттенгему". Свідчення Модрича мають стати ключовими у цій справі.

Читайте також: Справу по матчу "Олімпік" - "Металіст" закрито через брак доказів

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

Лука Модрич, який у 2012 перейшов до "Реалу" із "Тоттенгема" за 45 млн євро, наразі вважається одним з найкращих півзахисників у світі.