З 1 вересня на Арені Львів розпочався продаж квитків на матчі групового турніру Ліги Чемпіонів за участі "Шахтаря". Керівництво клубу вирішило продавати квитки "одним пакетом" на всі три домашні матчі.

Спочатку білети будуть доступні лише власникам карток стадіону - вони мають першочергове право отримати їх. Потім білети підуть у вільний продаж, у тому числі і на сайті донецького "Шахтаря". Вже на першому етапі продажів львів'яни проявили ажіотаж до спортивної події.

Один пакет білетів на матчі коштує від 215 гривень. І це є дійсно невеликою сумою, адже суперниками "Шахтаря" є європейські гранди "Реал" та ПСЖ, а також скромний "Мальме".

Таким чином на три матчі головного клубного турніру Європи можна сходити менш ніж за 10 євро. Таку вартість квитків важко знайти навіть на домашні поєдинки "Реала" та ПСЖ у другосортних турнірах.

Перший домашній матч гірники проведуть 30 вересня проти ПСЖ, 3 листопада вони зіграють із "Мальме", а 25 листопада до Львова завітає "Реал".

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Читайте також: "Шахтар" проведе зимове турне у США

Вже не вперше в Україні спостерігаються такі низькі ціни на спортивні події. Матч півфіналу Ліги Європи між "Дніпром" та "Наполі" можна було побачити лише за 30 гривень.