Європейська футбольна асоціація може відкликати ліцензію харківського футбольного клубу "Металіст" на участь у чемпіонаті України.

Про це повідомив голова фонду соціального захисту футболістів та тренерів України Олег Печорний, канал "Футбол24".

Можливий вердикт УЄФА пов'язують з тим, що команда не виконує свої зобов'язання перед деякими футболістами. Зокрема, мова йде про екс-гравців клубу Олега Шелаєва та Едмара.

"Я зустрічався з адвокатом, який представляє інтереси власника харківського "Металіста" Сергія Курченка. Він категорично запевнив, що продавати або віддавати клуб іншому інвестору не збирається. У той же час ми зі свого боку попередили його про те, що документи про заборгованість перед Олегом Шелаєвим і Едмаром знаходяться на розгляді в спортивному суді Лозанни", - наголосив він.

Представник Курченка, за його словами, пообіцяв якось врегулювати це питання.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Читайте також: Справу по матчу "Олімпік" - "Металіст" закрито через брак доказів

"Якщо не вийде, вже найближчим часом буде ухвалено рішення, після якого УЄФА, швидше за все, відкличе ліцензію "Металіста", - додав Печорний.

Він зазначив, що рішення мають ухвалити в жовтні або листопаді.

Нагадаємо, що колишній власник харківського клубу Олександр Ярославський висловив бажання викупити "Металіст".