Російський політик Володимир Жириновський був настільки вражений перемогою своєї збірної над Швецією під керівництвом Слуцького, що не міг не висловитись стосовно тренерів-іноземців.

Вчора Леонід Слуцький, який за сумісництвом є тренером ЦСКА, вдало дебютував на посту керманича збірної Росії. Його команда здобула перемогу над шведами та скоротила відставання від них у відбірковій групі Євро-2016.

"Збірну Росії повинен тренувати тільки російська тренер, близько щоб не було ніяких іноземців. Вони ж не розуміють нас, у нас інший характер абсолютно. Як можуть якісь італійці нами керувати? Це ж смішно! Вони навіть не воювали ніколи, не вміють нічого. Тільки наш тренер! Будь-який, але наш", - сказав Жириновський в кореспонденту championat.com.

Перед Слуцьким збірну Росії тренував відомий італієць Фабіо Капелло. Під його керівництвом команда не показувала хорошої гри. А нещодавно російська федерація футболу зрозуміла, що не може платити йому зарплатню.

Читайте також: Гравці "Мілану" скаржаться на суворість тренера

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Жириновський раніше вже робив патріотичні заяви про російський футбол. Після того, як Аршавін перейшов до лондонського "Арсеналу" із "Зентіна" у 2009 році, політик сказав, що він "не правий".