Всесвітня боксерська рада оприлюднила свої оновлені рейтинги у всіх 17-ти вагових категоріях.

Про це повідомляє Sport.bigmir.net.

Український боксер у важкій вазі Олександр Усик в оновленому рейтингу WBC піднявся відразу на п'ять позиції. Тепер він займає 11-у сходинку в таблиці. На підвищення українця в рейтингу вплинула перемога над південноафриканським боксером Джонні Мюллером.

На дві сходинки вище ніж Усик в цьому рейтингу знаходиться інший український важковаговик Дмитро Кучер. Він, навпаки, втратив дві позиції в порівнянні з попереднім рейтингом. Тепер він займає дев'ятий рядок.

Читайте також: "Дніпро" - найпрогресуючий клуб Європи

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Вперше в топ-15 рейтингу WBC увійшов український боксер в середній вазі Євген Хитров. Він розмістився на 15-му рядку рейтингу.

Також на дві позиції в порівнянні з попереднім рейтингом піднявся український легковаговик Іван Редкач. Він тепер займає четверте місце.

Ще двом українцям вдалося зберегти свої колишні позиції в світовому рейтингу. Це боксер першої напівсередньої ваги Віктор Постол і суперважковаговик В'ячеслав Глазков. Вони посідають перше і третє місце в рейтингу відповідно.