Вболівальники футбольної збірної Білорусі, які приїхали до Львова підтримати своїх футболістів на матчі відбору Євро-2016 проти команди України, передали українським військовим майже 20 тисяч гривень та продукти харчування.

Про це повідомляє Еспресо.TV , посилаючись на сторінку українських ультрас у соцмережі.

Білоруси передали для українських бійців в зоні АТО 592 долари, 75 євро та 1100 гривень. Загальна сума грошової допомоги від вболівальників склала 16,6 тисяч гривень.

Крім того, білоруські фани передали чотири ящики згущеного молока, а також ящик чаю.

Нагадаємо, під час матчу відбору Євро-2016 між збірними України та Білорусі білоруські вболівальники вивісили банер "Тримайтесь, брати!" та підтримали українців у боротьбі проти путінської агресії.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читайте також: У Білорусі футбольних фанів зустрічав спецназ

У відповідь українські фанати розвісили банер "Криваву волю здобували, братами в борні ми стали" і скандували "Білорусь без вусів".

Також перед початком матчу білоруси здали кров для військовослужбовців поранених в зоні АТО.