Керівництво футбольного клубу "Арсенал" вирішило виділити фінансову допомогу біженцям із Сирії, які прибули до Європи. Про свою небайдужість до світової проблеми розповів наставник канонірів Арсен Венгер.

"Ми вирішили негайно допомогти. У нас є власні благодійні фонди, але це особливий випадок, коли люди потребують термінової допомоги. Я радий, що наш клуб вносить внесок у цю справу", - цитує французького тренера видання goal.com.

"Арсенал" пожертвує по одному фунту з кожного проданого квитка у наступному матчі проти "Сток Сіті". Цей поєдинок відбудеться 12 вересня. Домашній стадіон клубу "Емірейтс" вміщає 60 тисяч глядачів.

Читайте також: "Динамо" організувало благодійний аукціон для допомоги бійцям АТО

Раніше про свої наміри виділяти кошти переселенцям із Сирії оголосили інші європейські клуби. Серед них мюнхенська "Баварія", та суперники "Шахтаря" у Лізі Чемпіонів "Реал" та ПСЖ.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще