Напередодні міланського дербі тренер "Мілану" Синиша Михайлович запропонував своєму колезі з "Інтера" цікаве парі. Команда, яка переможе у матчі, пожертвує певну суму грошей для допомоги сирійським біженцям.

Про це сербський наставник повідомив у листі італійському виданню La Gazzetta dello Sport. Якщо команди зіграють у нічию, то сума допомоги збільшиться двоє, адже гроші перекажуть обидва клуби. З організацією, яка прийме ці кошти, клуби визначаться згодом.

"Я знайомий з цією проблемою не з чуток. Мені довелося стати свідком подібного в моїй країні, коли громадянська війна зруйнувала Югославію. Тоді членам моєї родини довелося рятуватися втечею. Їм дуже пощастило, оскільки вони мали родичів, які змогли дати притулок та надати допомогу", - розповів Михайлович.

Керманич "Інтера" Роберто Манчіні охоче прийняв виклик.

"Я приймаю виклик. І саме я буду тим, хто зробить пожертву", - заявив італієць телеканалу Gazzetta TV.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Матч між "Інтером" та "Міланом" відбудеться 13 вересня о 21:45. Номінальними господарями поля буде чорно-синя команда.

Читайте також: Луческу та Ребров у збірній тренерів УЄФА

Наразі обидва міланські клуби переживають важкі часи. Вже другий рік поспіль місто Мілан не представлене у Лізі Чемпіонів.