Перед стартом Ліги Чемпіонів офіційний сайт УЄФА склав символічну збірну з тренерів команд групового турніру. До неї потрапили наставники, які на думку організаторів, мали найкращі успіхи в якості гравців.

Тренер київського "Динамо" Сергій Ребров став одним з найкращих нападників серед усіх представників. Не дивно, адже після славних восьми років у складі киян Сергій встиг ще пограти за англійські "Тоттенгем", "Вест Гем" і турецький гранд "Фенербахче".

Мірча Луческу також мав видатну кар'єру. У 60-70-их роках він був основним нападником клубу "Динамо" Бухарест та збірної Румунії.

У збірній присутні п'ять тренерів, які свого часу встигли пограти за "Барселону" - тренер голландського ПСВ Філліп Коку, наставник "Баварії" Пеп Гвардіола, керманич ПСЖ Лоран Блан, тренер "Порту" Лопетегі та чинний наставник "Барселони" Луіс Енріке.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читайте також: Колумбійська зірка "Реалу" не зіграє проти "Шахтаря"

Перші матчі Ліги Чемпіонів відбудуться вже наступного тижня. "Шахтар" на виїзді зіграє з "Реалом" 15 вересня. А на наступний день "Динамо" прийме у Києві "Порту".