Сьогодні президент Росії Володимир Путін подарував російський паспорт відомому американському боксеру Рою Джонсу. Спортсмен натякав на бажанні отримати громадянство РФ ще під час літнього візиту до Криму, де він зустрівся із Путіним.

"Задовольнити заяву про прийом в громадянство Російської Федерації Джонса-мл. Роя Левеста, народженого 16 січня 1969 року в Сполучених Штатах Америки", - йдеться в документі, який опублікували на офіційному сайті Кремля.

"Я хочу купити тут нерухомість. Розділю себе порівну між двома країнами: хочу боксувати там і боксувати тут, хочу виконувати реп там і виконувати його тут", - заявляв сам боксер.

Рой Джонс - відомий шанувальник політики Володимира Путіна. У серпні він був гостем виставкового турніру в окупованому Севастополі. Саме там він попросив Путіна про громадянство для легшого ведення бізнесу на території РФ.

"Якщо ви значну частину свого життя маєте намір пов'язати з діяльністю в Росії, то, звичайно, ми будемо раді і з задоволенням виконаємо ваше прохання з приводу отримання російського громадянства", - відповів йому тоді Путін.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Читайте також: Московський "Локомотив" можуть виключити з єврокубків

46-річний боксер володів титулами чемпіона світу у середній, другій середній, напівважкій, важкій вагових категоріях.