Атакуючий півзахисник мадридського "Реала" Гарет Бейл відвідував сеанси психолога через присутність у команді Кріштіану Роналду. Валлієць мав проблеми, адже відчував себе другим номером у колективі.

26-річний гравець звернувся до відомого психолога Джеймі Едвардса. Бейл відчував невпевненість у власних силах через тиск від Кріштіану Роналду. Португалець є неформальним лідером у колективі, а хороша гра Бейла могла похитнути його позиції, повідомляє Daily Mail.

Крім того на футбольному полі більшість гравців намагаються грати саме на португальця. Валлієць часто брав ініціативу у свої руки, через що отримував порцію критики від уболівальників.

Ще одним психологічним фактором був цінник футболіста. У 2013 році "Реал" віддав за нього "Тоттенгему" майже 100 млн євро.

Схоже, що сеанси у психолога пішли на користь гравцю збірної Уельсу. У двох матчах іспанського чемпіонату він встиг забити два красивих голи, а також приніс перемогу своїй збірній у матчі проти Кіпру.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Читайте також: Колумбійська зірка "Реалу" не зіграє проти "Шахтаря"

Джеймі Едвардс допоміг свого часу повірити у свої сили воротарю "Манчестер Сіті" Джо Харту та захиснику "Манчестер Юнайтед" Люку Шоу. Зараз ці два англійці демонструють чудову гру.