Перша ракетка світу серб Новак Джокович у фіналі US Open обіграв Роджера Федерера з рахунком 6:4, 5:7, 6:4, 6:4. Він виграв свій другий US Open і десятий турнір "Великого шолома".

Джокович вдруге в кар'єрі виграв три турніри "Великого шолома" за сезон - вперше він це зробив у 2011 році.

Читайте також: Джокович ледь не посоловів від запаху "травки" під час свого матчу у Монреалі

До речі, серед тих, хто вболівав за Джоковича на US Open-2015, був і актор Джерард Батлер, який під час фіналу сидів у ложі сербського тенісиста.

"Ми вже кілька років знайомі, ми хороші друзі. Він приїхав в Нью-Йорк, і я запросив його на матч. Я дивився фільм "300 спартанців", і коли я пішов святкувати перемогу до своєї команди, я обійняв своїх рідних, свою команду, подивився на нього і сказав: "Це Спарта". Було чудово. Це один із самих надихаючих фільмів, що я тільки бачив", - сказав після перемоги Новак.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще