Австралійський боксер Девід Браун-молодший помер від травм. Він отримав їх під час бою з філіппінцем Карло Магалі.

Про це повідомляє Sky News Australia.

Бій за один з регіональних титулів за версією Міжнародної боксерської федерації у другій напівлегкій вазі проходив 11 вересня в австралійському місті Інглберн. Поєдинок завершився перемогою філіппінського боксера. Він нокаутував свого суперника у 12-му раунді.

Одразу після завершення бою 28-річного Брауна доставили у лікарню в критичному стані. Медики діагностували у нього черепно-мозкову травму.

Лікарі підключили австралійського спортсмена до апарату штучного життєзабезпечення. Боротьба за його життя тривала три дні.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Читайте також: Флойд Мейвезер закінчив кар'єру перемогою

Проте в понеділок боксер помер від отриманої травми.

На професійному рингу Девід Браун провів 25 боїв. 22 поєдинки завершились його перемогою. Боксер лише двічі зазнавав поразки, а один з боїв завершився внічию.

Нагадаємо, британський суперважковаговик Тайсон Ф'юрі сказав, що в бою з українцем Володимиром Кличком він розраховує лише на нокаут.