Донецький "Шахтар" програв перший матч групового етапу Ліги Чемпіонів мадридському "Реалу". "Гірняки" зазнали нищівної поразки на стадіоні "Сантьяго Фіналу". Іспанцям вдалося забити чотири голи у ворота П'ятова.

З самого початку матчу "Реал" почав грати свою роль фаворита поєдинку. Логічним завершенням першого тайму став гол, який вийшов курйозним. Іско подав в штрафну, П'ятов не зміг утримати м'яч в руках і Бензема спокійно розстріляв порожні ворота.

Другий тайм почався для "Шахтаря" просто жахливо - Степаненко отримав другу картку і пішов достроково в роздягальню. А потім рефері помилився і поставив пенальті у ворота П'ятова за неіснуючу гру рукою Срна. Роналду удар з 11 метрів використав на всі 100%. Як і наступний, який був поставлений за гру рукою вже Азаведо. Уже наприкінці гри Кріштіано відзначився ударом головою, добивши м'яч у ворота після сейва П'ятова після удару Марсело.

Читайте також: Хочу, щоб "Шахтар" поважали - Луческу

"Реал" (Мадрид) - "Шахтар" (Донецьк) - 4:0

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Гол: Карім Бензема, 30; Кріштіану Роналду, 55 (пен.), 64 (пен.), 81

"Реал": Кейлор Навас, Рафаель Варан (Пепе, 46), Серхіо Рамос (Начо, 59), Кріштіану Роналду, Тоні Кроос, Карім Бензема, Гарет Бейл (Матео Ковачіч, 32), Марсело, Данні Карвахал, Лука Модріч, Іско.

"Шахтар": Андрій П'ятов, Олександр Кучер, Тарас Степаненко, Фред, Марлос (Віктор Коваленко, 76), Олександр Гладкий (Бернард, 83), Тайсон (Максим Малишев, 67), Алекс Тейшейра, Даріо Срна, Ярослав Ракицький, Марсіо Азеведо.

Попередження: Тарас Степаненко, 32; Даріо Срна, 54; Олександр Кучер, 75; Максим Малишев, 80.

Вилучення: Тарас Степаненко, 50 (друга жовта).

Нагадаємо, крім "Реалу" та "Шахтаря" до групи А також потрапили французький "ПСЖ" та шведський "Мальме".