Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу поділився очікуваннями від сьогоднішнього матчу проти "Реала" в Лізі чемпіонів.

"Наша мета – представити "Шахтар" на міжнародній арені на високому рівні. Як команду, яка вважається найкращою у Східній Європі. Останні два роки ми не купували гравців, через ситуацію, в якій перебуваємо, робимо ставку на молодих українців. Думаю, що залишилися не слабкіші за тих, хто поїхав. У нас сильна команда, хочу, щоб нас поважали. Коли грали з "Манчестером", "Байєром", іншими - цієї поваги не відчували" - заявив наставник донецького клубу, повідомляє Tribuna.ua.

Читайте також: Матч "Реал" - "Шахтар" судитимуть хорватські арбітри

Що стосується майбутньої гри з "Реалом", то Луческу обіцяє, що "Шахтар" не буде винятково захищатися: "Будемо намагатися вибрати вдалий варіант. Всі гравці "Реала" знаходяться в доброму стані, провели вісім товариських ігор, тренер - хороший тактик. Я говорив, що в чемпіонаті доводиться атакувати, ми не те, що не вміємо оборонятися, але мало це робимо. Проблема, що кожен рік починаємо Лігу чемпіонів в гостях, але ми показали, що вміємо захищатися".

Матч "Реал" - "Шахтар" відбудеться сьогодні, 15 вересня, початок - о 21.45.

Популярні новини зараз
Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Обійдемося без гарячих бутербродів: українцям доведеться по-новому платити за сир
Показати ще