24 жовтня в Дюссельдорфі український боксер Володимир Кличко проведе свій 68-й поєдинок на професійному рингу. Суперник британець Тайсон Ф'юрі намагатиметься відібрати у нього п'ять чемпіонських поясів, які українець завоював за довгі роки кар'єри.

Про це пише Boxingscene.

"Я завжди намагаюся вести бій більш агресивно, якщо мені протистоїть боксер, який за габаритами або такий, як я, або перевершує мене. Як все мине, яку тактику я оберу, всі побачать 24 жовтня. Поки ж можу сказати, що у мене буде кілька варіантів на бій ", - зазначив Кличко.

Тайсон Ф'юрі ще жодного разу не був битий у своїх 24 матчах, а за габаритами 27-річний боксер з Англії перевершує 2-метрового Кличка: 206 см зросту, розмах рук 216 см, і має більшу вагу. Втім, Кличко вже зараз знає, що робити з цією перевагою.

"Так, я маю справу з хлопцем, який перевершує мене в зрості, і думаю, він міцний і сильний боксер. Але у Тайсона - досить цікава статура. Він як павук: довгі руки і ноги, великий живіт. Я сподіваюся, на ньому знайдеться достатньо місця для хорошого удару", - з додав Володимир.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Читайте також: Боксер в Австралії помер після нокауту

Нагадаємо, що Кличко очолив світовий рейтинг незалежно від вагової категорії після того, як кар'єру завершив Флойд Мейвезер.