Французький чемпіон ПСЖ має намір купити 16-річного вінгера "Реала" Мартіна Едегора, який наразі грає за резервну команду мадридців. Про це повідомило іспанське спортивне видання AS.

Парижани мають намір молодим норвежцем замінити Есек'єля Лавессі. Керівництво клубу не бачить у співпраці з аргентинцем довгострокової перспективи, тому вже зараз шукає альтернативні варіанти.

Наразі Мартін Едегор є найперспективнішим молодим футболістом у світі. Реал купив норвежця у його рідного клубу "Стремсгодсет" цієї зими. Вже тоді вундеркінд встиг заявити про себе на всю Європу. Його дивовижна техніка змусила звернути на себе увагу багато футбольних грандів.

Едегор обрав саме "Реал", де він отримав нечувану для свого віку зарплатню у розмірі 2,25 млн євро на рік. Такий гонорар обурив кількох деяких світових футболістів.

Навесні норвежець спровокував скандал, після якого тренер молодіжної команди "Реала" Зінедін Зідан вигнав його з команди. Перед підписанням контракту він збирався одразу грати за дорослу команду, але керівництво клубу має свою точку зору з цього приводу. Після вирішення конфлікту Едегор продовжив виступи за молодіжку, та дебютував у дорослій команді в останньому турі, замінив Роналду.

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Читайте також: Коноплянка дебютував у Лізі Чемпіонів та відзначився голом

ПСЖ може вдало скористатися цією ситуацією, адже на сьогодні 16-річний норвежець має лише один матч за основну команду "Реалу".