Наступним суперником українського боксера Василя Ломаченка на професійному ринзі стане мексиканець Ромуло Коасич.

Про це повідомляє Boxingscene.

Промоутер українського боксера зазначив, що знайти суперника для Ломаченко не так легко. Менеджер вважає, що в напівлегкій вазі практично немає рівних для нашого боксера.

Бій Ломаченко - Коасич запланований на сьоме листопада в американському місті Лас-Вегас.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Ломаченко планував провести бій проти аргентинця Матіаса Руеда, на рахунку якого 23 перемог.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги
Показати ще

Читайте також: На бій Кличко - Ф'юрі продали 50 тисяч квитків

Авторитетний журналіст ESPN Ден Раффаеле повідомив, що команда Ломаченко опинилася в дуже незавидному становищі, ставши жертвою війни Ел Хеймон і Top Rank. На даний момент підбір гідних суперників у категорії до 57,2 кг вкрай скрутний.

Попередній бій Ломаченко провів проти Гамальеро Родрігеса і також в Лас-Вегасі, Поєдинок закінчився нокаутом для суперника українського спортсмена. У сьомому раунді Ломаченко відправив опонента на настил рингу ударом під груди. А в дев'ятому раунді, пробив відмінно в щелепу Родрігесу і той опинився в нокауті.