Скандальний тренер лондонського "Челсі" Жозе Моуріньо прокоментував вчорашні матчі Ліги Чемпіонів. Керманич "пенсіонерів" зрадів не лише результату у своєму матчі, а й суперників по групі.

"Челсі" на своєму полі впевнено здолав ізраїльський "Маккабі". Лондонці забили супернику чотири сухих м'ячі, при цьому дозволили собі залишити у запасі кількох ключових гравців. Однак у внутрішньому чемпіонаті справи у команди йдуть не дуже добре.

"Ми так давно не вигравали, що я забув смак перемог. Це дуже приємні відчуття", - цитує Моуріньо Goal.com.

Португалець також прокоментував результат паралельного матчу суперників між київським "Динамо" та "Порту".

"Що стосується турнірного становища, то останні два роки ми невдало стартували на своєму полі. Ми ставили себе в складну ситуацію, коли нам потрібно було наздоганяти інших. Зараз же все навпаки. Нічия в матчі "Порту" і "Динамо" робить ситуацію цілком сприятливою", - додав тренер.

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Читайте також: "Динамо" внічию зіграло з "Порту"

Кияни у рідних стінах змогли забити наприкінці матчу та вирвати нічию у матчі з "Порту" - 2:2. За "Динамо" забили Гусєв та Буяльський.