На сьогоднішньому виконкомі Союзу Європейських футбольних асоціацій буде прийнято рішення про призначення спеціального представника УЄФА для розвитку футболу в окупованому Росією Криму.

Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Засідання виконкому УЄФА відбудеться 17-18 вересня на Мальті. Одним з питань на порядку денному - призначення спеціального представника УЄФА по Криму для розвитку футболу.

З доповіддю по даній темі виступить член виконкому Союзу Європейських футбольних асоціацій словак Франтішек Лавринець. Він очолював делегацію УЄФА під час візиту на окупований півострів в березні цього року.

Читайте також: Роналду став кращим бомбардиром в історії Ліги чемпіонів

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Крім того, на порядку денному виконкому значаться питання, пов'язані з підготовкою Франції до фінального турніру Євро-2016, а також призначенням глави Інстанції з фінансового контролю клубів.

Нагадаємо, що раніше в УЄФА замислилися над створенням ще одного футбольного турніру. На думку футбольних функціонерів, у новому турнірі візьмуть участь команди, що не потрапили в груповий етап Ліги Європи. Новий турнір можуть ввести тільки після 2018 року, коли закінчаться діючі телевізійні контракти.