По закінченню поєдинку Ліги Європи проти італійського "Лаціо" нападник "Дніпра" Євген Селезньов розповів журналістам про можливий ухід з команди. Після цього у ЗМІ з'явилась інформація, що гравцям вже кілька місяців не виплачують зарплату.

Видання "Трибуна" повідомило, що навесні керівництво клубу розділило гонорари футболістам на дві частини. Перша - аванс (25-30% від суми) та друга (решта зарплати). Однак за цей час футболісти так і не побачили другої частини.

Також стало відомо, що футболісти можуть бойкотувати тренування доки клуб не погасить заборгованість перед ними. Більш того, гравцям не дають премії за останні два роки.

"У мене зараз є певні проблеми з клубом. Якщо вони не зважаться - я змушений буду покинути команду. Я вже говорив про це нашому капітану. Це ніяк не пов'язано з командою, це питання особистого характеру", - сказав Селезньов після матчу з "Лаціо" телеканалу Футбол 1.

Нещодавно вже з'являлась інформація, що тренер команди Мирон Маркевич також збирався піти у відставку з власних причин.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Керівництво футбольного клубу "Дніпро" пообіцяло гравцям погасити заборгованість до кінця цього тижня.

Читайте також: "Дніпро" зіграв внічию з "Лаціо" у Лізі Європи

Раніше команду покинув бразилець Ежидіо, який не отримував зарплату із січня цього року.