Український арбітр Борис Рижик увійде в суддівську бригаду, яка працюватиме на фіналі Євробаскету-2015. Фінальний матч пройде сьогодні.

Про це повідомляє "Обозреватель".

У фінальному матчі зустрінуться національні збірні Іспанії та Литви. Матч пройде сьогодні о 20 годині за київським часом.

Разом з Рижиков, якого в травні цього року образив російський коментатор Володимир Гомельський, судити вирішальний поєдинок будуть італієць Луїджі Ламоніка, а також серб Ілля Белошевич.

Читайте також: Другим фіналістом Євробаскету-2015 стала Литва

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Наголошується, що для українського арбітра цей фінал стане далеко не першим на найвищому рівні. Він вже працював на фіналі чемпіонату світу минулого року. Також Рижик обслуговував фінал Євроліги-2015. Крім того, українського суддю визнали найкращим арбітром за підсумками минулого сезону.

Нагадаємо, раніше в цьому році українські арбітри обслуговували фінал жіночого чемпіонату світу з футболу. На матчі між збірними Японії та США працювали Катерина Монзуль та Наталія Рачинська.