Орендовані у київського клубу "Динамо" гравці ужгородської "Говерли" вийдуть на поле проти команди Сергія Реброва у матчі дев'ятого туру чемпіонату України.

Радісну для ужгородських вболівальників новину повідомив головний тренер команди В'ячеслав Грозний.

"До матчу з "Динамо" я готую весь боєздатний склад – крім Цурікова, який отримав четверту жовту в матчі з "Чорноморцем", - розповів він.

Тренер додав, що "Динамо" дозволило зіграти всім орендованим у них футболістам, бо тоді ужгородці б просто не приїхали до Києва, адже грати не було бклму.

Грозний зазначив, що "Динамо" після гри з його командою чекає матч Ліги чемпіонів, тому навряд чи вони захочуть залишитися без ігрової практики напередодні.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Читайте також: Олег Гусєв забив сотий гол в кар'єрі

"Тим більше, що наші футболісти слабші за гравців "Динамо", якщо вони віддали їх нам в оренду", - розповів він.

Грозний наголосив, що вже неодноразово піднімав питання про внесення до регламенту, щоб орендовані гравці могли грати проти всіх і завжди. Він додав, що завдання клубів, які беруть їх в оренду, надавати їм ігрову практику.