Міністерство юстиції Швейцарії схвалило екстрадицію президента Асоціації футболу Венесуели Рафаеля Эскивеля до США в рамках розслідування справи про масштабну корупцію у ФІФА.

Про це повідомляє BBC.

Колишнього чиновника ФІФА заарештували у Женеві в травні цього року в числі інших фігурантів справи про корупцію. У нього є 30 днів, щоб оскаржити це рішення.

Раніше, влада Швейцарії дала згоду на екстрадицію в США одного з фігурантів скандальної справи про корупцію у ФІФА. Йдеться про колишнього віце-президента організації Еухеніо Фігередо.

Читайте також: Виконуючим обов'язки генсека ФІФА став Каттнер

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Уругвайцю інкримінують отримання багатомільйонних хабарів, коли він перебував на посаді віце-президента ФІФА. Також його звинувачують у незаконному отриманні американського громадянства.

Нагадаємо, в кінці травня розгорівся найбільший скандал в історії ФІФА. В Цюріху за запитом американського правосуддя швейцарська поліція затримала сімох високопоставлених чиновників. Їх підозрюють в організації корупції. За 24 роки, згідно з інформацією Міністерства юстиції США, вони отримали хабарі на загальну суму близько 150 мільйонів доларів.