На Манежній площі у столиці Росії вийшов з ладу годинник, який відраховує кількість днів до старту Чемпіонату Світу у 2018 році. Працював механізм недовго - лише п'ять днів.

Агентство УНН з посиланням на російські ЗМІ повідомило, що стрілка годинника, яка рахує години, стала рахувати хвилини, а та, яка відповідає за хвилини - секунди.

Механізм годинника урочисто запустили 18 вересня. Саме у цей день до початку Світового змагання залишалось рівно 1000 днів. На церемонію відкриття прибув мер Москви Сергій Собянін, воротар ЦСКА та збірної Росії Ігор Акінфєєв та відомий знавець англійської мови та міністр спорту Росії Віталій Мутко.

Читайте також: Швейцарія ухвалила екстрадицію чергового чиновника ФІФА в США

Виробником годинника є відома швейцарська компанія Hublot, яка також виробляє електронні табло для суддів поза полем у єврокубкових матчах. Поки невідомо, чому саме зламався механізм.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще