Бразильський суд заарештував активи нападника іспанської "Барселони" Неймара. Загальна їх сума становить близько 47 мільйонів доларів.

Про це повідомляє іспанське видання Marca, посилаючись на джерела в суді.

Арешт пов'язаний з підозрою бразильця в ухиленні від сплати податків і розглядається як забезпечувальна міра. Відзначається, що з Неймара можуть стягнути штраф. Він не платив податки в період з 2011 по 2013 року. Штраф складе близько 16 мільйонів доларів.

Читайте також: У Росії жорстоко побили футболіста через відмову на пониження зарплати

Податки, які за версією бразильських правоохоронних органів не сплачував Неймар, були пов'язані з його переходом з "Сантоса" в Барселону влітку 2013 року.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в ухиленні від сплати податків підозрюється хавбек німецької "Баварії" Хабі Алонсо.

Нагадаємо, бразильським форвардом цікавився англійський "Манчестер Юнайтед". Неймар зазначив, що чув про інтерес з боку "червоних дияволів", але конкретних пропозицій від них не отримував.