Британський боксер Тайсон Ф'юрі відреагував на рішення українця Володимира Кличка перенести бій, який повинен був відбутися 24 жовтня в Дюссельдорфі.

Як повідомляє Вoxingscene, Ф'юрі не вірить, що Володимир переніс бій через травму сухожилля ноги, про яку повідомив українець.

"Буде сподіватися, що незабаром він призначить нову дату. Але яку б причину Кличко не назвав, я ніколи не повірю, що він вийшов з гри через травму", - заявив британець.

"Ще в середу я стояв обличчям до обличчя з ним і вже тоді я знав, що він спробує відмовитися від бою. Коли я дивився на нього, я бачив у ньому те, що побачив в очах Девіда Хея, коли він відмовився від зустрічі зі мною", - додав Ф'юрі.

23 вересня в Лондоні відбулася прес-конференція, присвячена бою Кличко і Ф'юрі. Британський боксер з'явився на неї в костюмі Бетмена, що викликало іронічну реакцію з боку українця. У підсумку, Кличко назвав свого опонента клоуном, що дуже не сподобалося Ф'юрі.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

27-річний боксер припустив, що можливо його костюм так вразив Володимира, що той забоявся виходить проти нього в ринг.

"Невже я такий страшний? Не можу повірити, що Бетмен був дарма, і це буде коштувати мені такого поєдинку. Тут дві речі: або він не встигає належним чином підготуватися до бою, або потребує додаткового часу, щоб привести свій розум у порядок. Але це точно не травма. Не травма ", - заявив Ф'юрі.

Читайте також: Укус Суареса був схожим на поцілунок моєї дівчини - К'єлліні

Нагадаємо, це вдруге за останній рік, Кличко відкладає свої поєдинки: в 2014 році через травму руки він переніс зустріч з болгарином Кубратом Пулєвим з 6 вересня на 15 листопада.