Віце-президент апеляційного комітету ФІФА Фернандо Мітьянс згадав епізод, який стався під час матчу Італія-Уругвай на ЧС-2014. Тоді Луіс Суарес вкусив за руку італійського захисника Джорджо К'єлліні.

"Арбітр матчу Італія - ​​Уругвай на чемпіонаті світу в Бразилії запевняв, що не бачив ніякого укусу з боку Суареса. Після матчу К'єлліні сказав мені: "Укус Суареса був схожим на поцілунок моєї дівчини, але я привернув до цього моменту додаткову увагу, щоб його вилучили", - розповів чиновник.

Мітьянс зазначив, що Суарес не отримав би трьох місяців поза футболом, якби не гучна реакція італійця. Чиновник ФІФА додав, що після інциденту К'єлліні кілька днів не відповідав на електронні листи та не з'явився на слухання по цій справі.

Нагадаємо, Суарес у боротьбі з К'єлліні вкусив його за руку. Арбітр не вилучив уругвайця з поля, адже не бачив цього епізоду. Після матчу Суаресу дали три місяці дискваліфікації.

Таке покарання викликало неоднозначну реакцію у футбольній громадськості. Деяким гравцям дають менший бан за жорсткі дії на полі, які тягнуть серйозні травми. З іншого боку дії Суареса свідчать про його ймовірну неадекватність.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Моуріньо відсвяткував гол "Челсі" демонстрацією середнього пальця (відео)

Цікаво, що К'єлліні став не першою жертвою Суареса. За кілька місяців до того епізоду він вкусив захисника "Челсі" Браніслава Івановича та будучи гравцем "Аяксу" також вкусив гравця ПСВ Отмана Баккала.

Наразі Луіс Суарес є гравцем "Барселони" та вже більше року тримається без укусів суперників.