Виявляється, що заміни потрібні не тільки футболістам на футбольному полі. Під час матчу німецької Бундесліги між "Гамбургом" та "Шальке" головний рефері Йохен Дріс попросив заміну.

Арбітру вибігли на допомогу лікарі "Гамбургу" та довгий час масажували йому стегно. Судячи зі всього у нього виникли проблеми із м'язами. Дріс не зміг відпрацювати матч до кінця, тому на допомогу йому прийшов четвертий рефері Марко Фріц, який і закінчив поєдинок.

Дрісу надавали допомогу доволі довго. Майже п'ять хвилин гравці обох команд відпочивали на футбольному полі, повідомляє Футбол 24.

Втім такі травми не є виключною рідкістю у футболі. Частіше за все арбітри травмується саме через попередні проблеми зі здоров'ям або через неправильну розминку.

Читайте також: Екс-лікар "Баварії" контролюватиме лікування Кличко

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Матч закінчився перемогою "Шальке" з рахунком 0:1. Команда з Гельзенкірхену оформила найбільш вдалий старт у Бундеслізі в своїй історії.