У другому турі Ліги Чемпіонів київське "Динамо" здобуло впевнену перемогу над ізраїльським "Маккабі". Підопічні Сергія Реброва забили два сухих м'яча у ворота суперників.

Ще на початку зустрічі гол забив Андрій Ярмоленко, який пропустив перший матч своїй команди проти "Порту". А на 50 хвилині другого тайму точку у матчі поставив бразилець Жуніор Мораес.

Слід зазначити, що матч пропускав українець Денис Гармаш. У нього перед грою виявили невелике пошкодження.

Після матчу захисник киян Даніло Сілва зазначив, що ключовим моментом зустрічі став швидкий гол від Ярмоленка, який надав команді впевненості. Тренер ізраїльтян Йоканович додав, що цей м'яч деморалізував його підопічних.

Читайте також: Перед матчем з "Маккабі" їм акуратно і лише варене - Ярмоленко

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В іншому матчі групи G "Порту" здолав у себе вдома лондонський "Челсі". Після двох турів саме український клуб разом з португальцями очолюють турнірну таблицю.

Далі динамівці проведуть два матчі із "Челсі". Саме від цих поєдинків залежить подальша боротьба за вихід у плей-офф.