На цьому тижні у Львівській області пройдуть традиційні змагання з автомобільного спорту. Зокрема, другого жовтня, в селищі Східниця пройде V етап чемпіонату України з гірських гонок "Львівський стандарт". А 3-4 жовтня там же триватиме ІІІ етап чемпіонату України з авторалі "Rally Galicia".

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Організатори змагань обіцяють цікаві та видовищні перегони. Уболівальники зможуть зблизька оглянути ралійну техніку та поспостерігати за напруженою боротьбою екіпажів. Для глядачів облаштують майданчик вздовж траси, де вони зможуть з комфортом спостерігати за видовищем. Також доступною для відвідувачів буде зона техобслуговування, де працюватимуть механіки.

Читайте також: Наймолодший гонщик Формули-1 отримав водійське посвідчення

На старт змагань "Rally Galicia" вийдуть потужні повнопривідні ралійні автомобілі лідерів чемпіонату України.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

О восьмій годині учасники гірських гонок "Львівський стандарт" проведуть тренувальні заїзди на ралійних автомобілях разом із воїнами, які повернулися з АТО. Зокрема із бійцями 80-ї аеромобільної бригади.

Також під час змагань збиратимуть кошти для закупівлі ліків пораненим українським бійцям.