Під час матчу Азійської Ліги Чемпіонів "Аль-Ахлі" ОАЕ проти "Аль-Хілаль" Саудівська Аравія гості поля заробили "шаровий" але справедливий пенальті. Захисник клубу з Дубая Салмін Хаміс вирішив, що матч вийшов за межі поля та взяв його у руки.

Арбітр матчу, не вагаючись, вказав на одинадцятиметрову позначку. Дивлячись на повтор, важко запевняти, чи дійсно м'яч залишився у полі. За футбольними правилами сфера має повністю перетнути лінію поля, щоб суддя міг зафіксувати аут. Можна припустити, що якась частина м'яча все ж перебувала на полі не торкаючись його.

Зрозуміло, що Хаміс хотів віддати м'яч своєму голкіперу, але поквапився з рішенням. Пенальті за таке порушення правил є великою рідкістю у футболі.

Читайте також: Роналду: два історичних досягнення за один матч

Цікаво, що бразильський гравець "Аль-Хілаль" Карлос Едуардо не забив з позначки - м'яч влучив у штангу. Поєдинок завершився бойовою нічиєю 1:1.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще