Легендарні шотландські футбольні клуби "Рейнджерс" та "Селтік" хотіли б розпочати виступи у англійській Прем'єр-лізі.

Про це повідомляє ВВС.

Шотландські клуби мають великі амбіції на потрапляння в АПЛ.

Цю тему вкотре порушили після того, як акціонер Дермот Десмонд заявив про готовність "Селтіка" і "Рейнджерс" увійти в еліту англійського футболу.

Шотландські команди мають велику кількість фанатів по всьому світу. Матчі цих команд, за своїм змістом, нічим не поступаються поєдинкам за участю таких грандів, як іспанські "Барселона" та "Реал", а також англійських "Манчестер Юнайтед", "Арсенал" та "Ліверпуль".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Вони перебувають на одному щаблі з цими клубами.

"Все розвивається, ніщо не стоїть на місці", - наголосив Десмонд.

Зазначається, що головний тренер шотландського "Селтіка" Ронні Дейл також сказав, що його клуб прагне до виступів в англійській Прем'єр-лізі.

"Це може зайняти багато часу, але "Селтік" - це команда, яка повинна отримати шанс виступати в кращій футбольній лізі світу", - наголосив Дейлі.

Нагадаємо, що "Рейнджерс" 54 рази вигравав першість Шотландії з футболу, а у "Селтіка" на рахунку 46 перемог у чемпіонаті.