Запорізька обласна федерація футболу опублікувала повідомлення про те, що матч 10-го туру прем'єр-ліги "Металург" - "Олімпік" відбудеться 3 жовтня, як і планувалося.

"Матч відбудеться завдяки допомозі небайдужих людей, фанатів, сприяння обласної та міської влади і віримо - пройде при переповнених трибунах головної спортивної арени Запорізької області", - йдеться в повідомленні на сайті обласної федерації.

"Своєю присутністю на стадіоні ми - шанувальники футболу міста та області, покажемо можливим майбутнім інвесторам, меценатам і всій Україні - як важливий футбол і "Металург" для всіх нас! Подальша доля команди як і раніше не вирішена. Давайте не залишатися осторонь", - намагається залишатися оптимістом федерація.

Читайте також: Запорізький "Металург" оголосив про зняття команди з прем'єр-ліги

Раніше повідомлялося, що керівництво "Металурга" прийняло рішення про зняття команди з прем'єр-ліги. У той же час, воротар запоріжців Максим Старцев висловив сподівання, що команда дограє до зими.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще