У неприємну ситуацію вплутався колишній зірковий гравець "Барселони" Роналдіньо. Він потрапив у ДТП в своєму рідному місті Порту-Алегрі.

Володар Золотого м'яча 2005 їхав на своєму позашляховику та не впорався з керуванням. Автівку футболіста занесло на узбіччя, де вона перевернулась. На щастя, у Роналдіньо трапився лише переляк.

Настрій у бразильця був не найкращим після аварії, а як раз у цей час поряд прогулювався його шанувальник. Він не посоромився зробити селфі з футболістом, який був не в гумору.

Наразі Роналдіньо переживає не найкращий період у своєму житті. Він розірвав угоду з бразильським клубом "Флуміненсе" та залишився без команди.

Читайте також: У столиці патрульні зупинили Андрія Ярмоленка (фото)

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Світову славу бразилець здобув, виступаючи у складі іспанської "Барселони". Там він запам'ятався публіці своїми неперевершеними фінтами та став героєм для багатьох поколінь.