Все ще чинна лікарка "Челсі" Єва Карнейро розповіла про наслідки конфлікту із тренером команди Жозе Моуріньо. За її словами, Футбольна асоціація Англії жодного разу не звернулась до неї за свідченнями.

"Я була здивована, коли дізналася через пресу, що FA розслідує інцидент від 8 серпня. Мене жодного разу не попросили зробити свою заяву з цього приводу. Здається, розслідування було лише формальним, і це в країні, де показання безпосередніх учасників інцидентів вважаються обов'язковими", - обурена Карнейро.

Лікарка також додала, що її свідчення прояснили би ситуацію з цього приводу. Вона також додала, що у минулому сезоні вона також чула образи на свою адресу під час матчу з "Вест Гемом", але усім було байдуже.

Про це пишуть у The Guardian.

"Моєї думки не запитали, хоча мерзенні, неприйнятні образи на ґрунті статевої приналежності були чітко чутні", - заявила жінка.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Карнейро також висловилась, що подібна поведінка з боку футбольних чиновників ускладнює життя жінок у світовому футболі.

Читайте також: Настане день, коли я розповім правду про Карнейро - Моуріньо

Нагадаємо, конфлікт між Карнейро та Моуріньо стався під час матчу першого туру АПЛ проти "Свонсі". Лікарка вибігла на поле щоб надати допомогу Едену Азару, а це обурило тренера. Він обізвав Карнейро та відсторонив її від роботи.