Лондонський "Челсі" програв свій черговий матч в АПЛ. На цей раз "сині" поступились "Саутгемптону" вдома з рахунком 1:3. Одразу після поразки англійські журналісти почали говорити про можливу відставку тренера, але Моуріньо відповів їм у властивій для себе манірі.

"Я вважаю, що це вирішальний момент в історії "Челсі". Якщо клуб відправить мене у відставку, то він втратить кращого менеджера за всю свою історію", - запевнив Моуріньо.

Він також розповів про суддівство у матчі. На думку "особливого", арбітри не фіксують порушення на користь його команди. Моуріньо відчуває на собі відповідальність за провальні результати, але не боїться втратити роботу.

"Я не знімаю з себе відповідальності за результат. Якщо керівництво клубу хоче мене звільнити, вони можуть це зробити прямо зараз", - заявив португалець.

Нагадаємо, "Челсі" розпочав цьогорічний чемпіонат з найгіршим показником у сучасній історії. Команда програла рівно половину з восьми стартових матчів та двічі зіграла у нічию. Крім того, "пенсіонери" програли "Порту" у Лізі Чемпіонів.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: Ще один пента-трик: цього разу Агуеро за 20 хвилин

Цікаво, що події на початку матчу розвивались на користь підопічних Моуріньо. Вже на десятій хвилині рахунок відкрив Вілліан. Потім забивали лише представники "Саутгемтона" - Девіс, Мане та Пелле.