Генеральний директор компанії "УФІ", яка займається продажем квитків на домашні матчі збірної України, Олег Шкреба повідомив, що іспанці відмовились від вболівальницької квоти на матч з Україною.

"Наскільки мені відомо, квитки на Іспанію продані майже всі. У касах залишилися якісь квитки, але їх мізер. Вони надійшли в продаж минулого тижня. Очікуємо повний варіант заповнення. Також ми передали в касу залишки квитків, що не були використані іспанською делегацією", - заявив директор "УФІ" сайту "Футбол 24".

Читайте також: Збірна України піднялась на 24 місце в рейтингу ФІФА

"Ніхто з іспанських уболівальників не збирається приїжджати на матч. Федерація футболу Іспанії повністю відмовилася від квоти. Єдине, до нас звернулися представники посольства Іспанії в Україні, які хочуть організувати похід на матч іспанців, які живуть і працюють в Україні", - сказав Шкреба.

Нагадаємо, відбірковий матч Євро-2016 Україна - Іспанія відбудеться 12 жовтня в Києві на НСК "Олімпійський".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще