Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу в інтерв'ю France Football розповів про те, коли востаннє був у Донецьку.

"У червні 2014-го, перед відльотом до Австрії на передсезонні збори. Тоді я зібрав прес-конференцію на стадіоні: описав ситуацію, спростував деякі чутки і знову заявив, що не маю наміру залишати клуб. На наступний ранок ми автобусом поїхали до Запоріжжя і тільки там сіли на літак - в Донецьку аеропорт уже не функціонував. Ось з того дня ні я, ні мої гравці більше в Донецьку не бували. Тим не менш, я продовжую платити оренду за квартиру, де проживав", - пригадав наставник "гірників".

Читайте також: Мер Тернополя пропонує "Шахтарю" змінити львівську прописку

Нагадаємо, з літа 2014 року донецький "Шахтар" проводить матчі чемпіонату України та Ліги чемпіонів у Львові, а деякі матчі внутрішньої першості - також у Києві та Одесі.

Донеччани були змушені покинути Донецьк через бойові дії на Донбасі. Після цього генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін приїжджав на "Донбас-Арену", заявивши опісля, що стадіон перебуває у повній готовності до проведення матчів.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще