Через невдалі результатів "Челсі", у ЗМІ все частіше з'являються чутки про можливе звільнення Жозе Муоріньо. Видання The Mirror підрахувало, що розірваний контракт з португальцем коштуватиме клубу 38,8 мільйонів євро.

Проблемою для клубу стане той факт, що лише кілька місяців тому Моуріньо поновив угоду з "Челсі". Відтепер сторони мають взаємні обов'язки один перед одним до 2019 року. До того ж, зарплата "особливого" становить 11 млн. євро на рік.

Нещодавно сам Моуріньо розповів журналістам, що не боїться звільнення. Але його команда все також демонструє невдалі результати. "Сині" поступилися на вихідних "Саутгемптону" у власних стінах, зігравши таким чином, рівно половину зі стартових восьми матчів.

Чинний чемпіон Англії відстає від лідера "Ман Сіті" вже на десять очок. За останні роки жодна команда в АПЛ не ставала переможцем після такого відставання.

Читайте також: Тренера збірної Грузії забирають в російську армію (фото)

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Футбольні експерти вже прогнозували, що наступним клубом Моуріньо може стати французький гранд ПСЖ. Тренер парижан Лоран Блан може втратити своє робоче місце, якщо не вийде до півфіналу Ліги Чемпіонів.