Легендарний філіппінський боксер Менні Пакьяо всерйоз задумався над тим, щоб заглибитися в політику.

Про це повідомляє Вoxingscene.

Колишній чемпіон світу у восьми вагових категоріях планує зайняти пост сенатора. В майбутньому він планує рухатись й надалі по політичним східцям. Наступним його кроком стане балотування на пост президента.

Задля цього філіппінський боксер планує завершити свою професійну кар'єру та полишити ринг. Пакьяо зазначив, що залишити спорт він планує вже наступного року.

Читайте також: У Борисполі зустріли чемпіона світу Постола (фото)

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Думаю, я готовий піти після більш, ніж 20 років в ринзі. Якщо я стану сенатором, повністю зосереджуся на своїй сім'ї і цій роботі, яка вимагає максимальної уваги і часу", - поділився філіппінський спортсмен.

Пакьяо програв один з найважливіших боїв у своїй кар'єрі американському боксеру Флойду Мейвезеру. Цей поєдинок назвали "бій століття".

Нагадаємо, раніше тренер знаменитого філіппінця засвітився у футболці з написом "Моліться за Україну".