Колишній футболіст збірної Франції Гаель Живе розповів про своє короткострокове перебування у клубі "Евіан". Він перебрався до команди з міста Гаяр цього літа з "Арлю", але так і не провів жодного матчу у новому клубі.

Річ у тім, що керівникам команди не сподобалась надто довга борода Живе. Вони змушували футболіста поголитися, адже вважали, що він схожий на ісламського терориста, повідомляє видання 101greatgoals.

"Справжня причина мого короткого перебування в "Евіані" є абсурдною. Напередодні першого матчу у Лізі мене викликали до офісу. Керівництво наказало мені збрити бороду - я, нібито схожий на джихадиста. Мені було огидно це чути. Я навіть не є мусульманином", - розповів Жиле.

Після розмови футболіст вирішив не погоджуватись на вимоги від клубу, а сторони розірвали контракт.

Читайте також: Допінг-скандал в ЛЧ: гравця "Динамо" покарають, але з клубу очки не знімуть

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

33-річний футболіст має 12 виступів за збірну Франції у період з 2004 по 2006 роки. Живе захищав кольори відомих французьких клубів "Монако" та "Марсель", а також англійського "Блекберна".