Напередодні матчу відбору до Євро-2016 Албанія-Сербія невідомі закидали камінням автобус з футболістами збірної Сербії у Тирані. Матч відбудеться сьогодні о 21:45.

Голова Футбольного союзу Сербії Саво Мілошевич запевнив, що ніхто з членів команди під час атаки не постраждав. Правоохоронці Албанії вже заявили про посилені заходи безпеки у день матчу.

Перша зустріч між цими командами у Белграді закінчилась бійкою за участю футболістів та фанатів. Тоді над стадіоном представники албанської сторони запустили безпілотник з провокаційним прапором. Нападник збірної Сербії Мітрович намагався прибрати стяг, але викликав агресивну реакцію албанців.

Після інциденту УЄФА зняла три пункти зі збірної Сербії, а Албанії призначила технічну поразку.

Незрозуміло: навіщо взагалі УЄФА ставила ці дві команди в одну відбіркову групу, знаючи про відносини між державами. Збірні України та Росії, а також Азербайджану та Вірменії розвели по різних групах.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Балканські збірні у ході цього відбору втрачають очки через нефутбольні причини. Хорватська команда втратила один пункт за свастику на футбольному полі.

Читайте також: Допінг-скандал в ЛЧ: гравця "Динамо" покарають, але з клубу очки не знімуть

Конфлікт між Албанією та Сербією посилився після проголошення незалежності Косова у 2008 році.

Під час сьогоднішнього матчу варто очікувати провокацій та конфліктів від гравців та уболівальників обох команд.